Erhvervsrengøring til fair priser​

Erhvervsrengøring - rengøring af kontorer, butikker og lignende

Få skinnende rene erhvervslokaler

Hos The Cleaning Bee finder du et professionelt rengøringsfirma og en stabil samarbejdspartner, der tilbyder erhvervsrengøring i bedste kvalitet. Vi udfører alle former for erhvervsrengøring for et stort udvalg af forskellige typer af virksomheder. Det kan for eksempel være:

  • Butikker
  • Hoteller / restauranter
  • Industrialrengøring
  • Kontorer

Vi henvender os til mange forskellige typer virksomheder i blandt andet Ålborg, Hadsund og Hobro. Har du brug for professionel rengøring i din virksomhed et andet sted i nærheden, kan vi formentlig også være behjælpelige.

Rene virksomhedslokaler er en god investering

At have rene og indbydende virksomhedslokaler er en god investering på flere forskellige måder. Driver du en butik eller en anden type virksomhed, hvor der kommer kunder, så er det vigtigt, at lokalerne fremstår rene og indbydende. Dermed bliver potentielle kunder ikke skræmt væk af støvede overflader og beskidte vinduer.

Uanset hvilken type virksomhed du driver, så er det også vigtigt at sikre, at dine ansatte har et godt arbejdsmiljø. En ren arbejdsplads med fokus på hygiejnen kan blandt andet være med til at sænke sygefraværet blandt de ansatte. Derudover kan gener såsom hovedpine og allergi mindskes, og medarbejdernes produktivitet øges.

Indhent uforpligtende tilbud på rengøring​

Udfyld formularen her på siden og du vil snarest blive kontaktet af en af vores dygtige rengøringsfolk.​

 
 
 
Hvordan vil du kontaktes? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​På alle måder er grundig erhvervsrengøring noget, der vil kunne mærkes på bundlinjen. Det kan derfor godt betale sig at sørge for, at firmalokalerne altid er rene og indbydende.

Vi sørger for en grundig erhvervsrengøring

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi sørger naturligvis for en grundig erhvervsrengøring, når vi gør rent i din virksomhed. På baggrund af dine ønsker og behov sammensætter vi en plan for, hvordan vi skal udføre rengøringen, og hvor ofte vi skal komme. Det gælder, uanset om vi skal udføre kontorrengøring, butiksrengøring eller en tredje form for erhvervsrengøring.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris på en rengøringsaftale

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den rengøringsaftale, der matcher dine ønsker og behov.

Vi tilbyder grundig rengøring af dine virksomhedslokaler til konkurrencedygtige priser.

Rengøringshjælpen er kun få klik væk!​

Har du spørgsmål eller ​ønsker
​du at høre hvad vi kan tilbyde dig?

The Cleaning Bee

Havnøvej 27, 9560 Hadsund - Vejviser

CVR: 41903198

Følg os på Facebook​

Skriv til os

E-mail: kontakt@thecleaningbee.dk

og indhent et tilbud på rengøring.

Ring til os

Telefon: 53 35 15 69

​Mandag - fredag: 08.00 - 16.00